LILLEVIK IT – VINNER AV MICROSOFT SIN PRIS

“ÅRETS DIGITALISERINGSPARTNER FOR SMB 2018”

 

Året etter selskapet vant Hedersprisen Beste Kundetilfredshet, gikk Lillevik IT av med seieren i kåringen av Årets Digitaliseringspartner for SMB under Microsoft Norges årlige partnerprisutdeling, som ble avholdt på Hotel Christiania Theater 28.02.2019.

Vi er ydmyke, rørte, stolte og vanvittig glade! 

Marianne Aarhus, Daglig leder , Lillevik IT

Microsoft er et partnerdrevet selskap og vi er avhengig av gode partnere som driver frem innovasjon og digital transformasjon hos norske virksomheter. Deres suksess er vår suksess. Derfor ønsker vi å hedre de beste eksemplene på hva partnerne har oppnådd. Vi gratulerer Lillevik IT med prisen som Årets Digitaliseringspartner for SMB 2018, forteller Kimberly Lein-Mathisen, Administrerende direktør i Microsoft Norge.

JURYENS BEGRUNNELSE

“Norske SMB-bedrifter er en svært viktig del av mangfoldet i den norske verdiskapningen. Det er derfor avgjørende at SMB-bedriftene har tilgang til den beste teknologien for å øke sin konkurransekraft. Lillevik IT har gjennom det siste året hjulpet en rekke SMB-bedrifter med å ta i bruk moderne skytjenester fra Microsoft, på en kostnadseffektiv og sikker måte. Lillevik IT har vist solid teknologikompetanse og en stor bredde i leveransen av Microsoft-teknologi. Lillevik IT har i tillegg vært en foregangspartner innen digital kommunikasjon for å kommunisere med nye og eksisterende kunder.”

Jeg er så utrolig stolt av de fantastiske folka våre!

Håvard Lillevik, Styreleder , Lillevik IT

LILLEVIK IT – VINNER AV MICROSOFT SIN PRIS

“BESTE KUNDETILFREDSHET 2017”

 

Under Norsk Aften på årets Microsoft Inspire mottok Lillevik IT hedersprisen «Beste Kundetilfredshet 2017».

Lillevik IT var sammen med 17 000 andre deltakere samlet i Washington D.C. 9-13 juli for å delta på Microsoft Inspire. Dette er Microsoft sin årlige partnerkonferanse, hvor partnerapparatet får informasjon om Microsoft sine markedsførings- og forretningsstrategier for det kommende året.

Mandag 14. juli var det duket for Norsk Aften, hvor over 130 deltakere var samlet til middag og partnerprisutdeling i storsalen på The Mead Center of American Theatre. Microsoft har over 2000 partnere i Norge, og administrerende direktør Kimberly Lein-Mathisen har uttalt:

«Microsoft er et partnerdrevet selskap med et robust partner-økosystem. Partnere spiller en viktig rolle i å hjelpe organisasjoner over hele verden med digital transformasjon. Derfor er vi opptatt av å vise frem de beste eksemplene på hva partnere har oppnådd».

JURYENS BEGRUNNELSE

«Lillevik IT har de siste årene kommet som en tydelig utfordrer i markedet, bygget på visjonen om at kundene skal være så tilfredse at de ikke engang vil vurdere å bytte partner. Elementer i deres bevisste oppbygging av kundesentrisk kultur fra starten er tydelige måleparametere for ledelse og i styret, en effektiv plattform for support, med chat, løpende kundemålinger i flere dimensjoner og tydelig synliggjøring av disse eksternt. Dette har sikret Lillevik IT god vekst, meget høye tilfredshetsmålinger totalt, og ikke minst en svært rask responstid på support. I tillegg viser Lillevik IT stor innovasjon rundt hvordan de driver kundetilfredshet i bedriften, med gamification-mekanisemer og transparens for kundene som viktig og synlig prinsipp fra man kommer inn døren, som bidrar til høyt fokus og engasjement rundt kundetilfredshet.

Med bakgrunn i Lillevik IT sine resultater, kundetilfredshet som synlig prinsipp fra strategi til den enkelte supporthenvendelse, samt innovasjon innen det å drive kundetilfredshet som en konkurransefordel, gratulerer vi Lillevik IT med prisen for beste kundetilfredshet.»

Alle i Lillevik IT er ufattelig stolte av å ha mottatt prisen «Beste Kundetilfredshet 2017». Dette er en pris som hos Microsoft tilhører kategorien «Hederspris», og vi skal fortsette å jobbe hver eneste dag for at våre kunder er så fornøyde at de ikke vurderer andre alternativer!