SIKKER E-POST(ATP)2022-03-23T10:19:28+01:00

VI HJELPER DEG OG BESKYTTE BEDRIFTEN DIN!

I dag utsettes nesten samtlige bedrifter jevnlig for avanserte trusler som kan være svært vanskelig og oppdage. Det benyttes sofistikerte metoder  som gjør stor skade, og potensielt kan låse all datatilgang, og stjele eller slette alt innhold i selskapets systemer. Microsoft ATP reduserer denne risikoen betraktelig til en svært rimelig pris.

AUTOMATISERT

Løsningen bidrar til å undersøke og utbedre angrep raskere, og har automatiserte responsalternativer. ATP hjelper deg som strategiplanlegger for sikkerhet, og gir deg grafisk målbare verdier som gjør at du også sparer ressurser og tid.

INNSIKT

ATP gir deg innsikt som bidrar til å identifisere, prioritere og proaktivt beskytte organisasjonen mot angrep. Med denne insikten har du mulighet til og håndtere potensielle farer som phishing og annen skadelig programvare.

OPPLÆRING

Det er avgjørende og øke evnen til å gjenkjenne og rapportere om angrep hos brukere.  Microsoft Advanced Threat Protection (ATP) bygger brukerbevissthet ved å simulere angrep, advare før man klikker på ukjente koblinger, og gir hjelp til å rapportere mistenkelig innhold.

Er det nødvendig og beskytte e-post i Office 365 og Microsoft 365?2019-07-26T10:19:01+02:00
Er det nødvendig og beskytte e-post i Office 365 og Microsoft 365?

Ja. Vi mener dette er både nødvendig og viktig for alle bedrifter. Selve e-post løsningen til Microsoft er ansett av mange for og være verdens beste, men e-post tjenester inneholder ikke utvidet beskyttelse mot eksterne angrep gjennom skadelige linker og vedlegg.

Microsoft Advanced Threat Protection (ATP) sikrer dette både rimelig og enkelt.

Hvordan kan jeg beskytte meg mot skadelige linker?2019-07-26T10:34:11+02:00
Hvordan kan jeg beskytte meg mot skadelige linker?

Med Microsoft Advanced Threat Protection (ATP) blir alt innhold sendt via e-post skannet, samtidig som nettadressene undersøkes i sanntid i det øyeblikket en bruker klikker på dem. Dersom en kobling er usikker advares brukeren mot å besøke nettstedet eller blir informert om at nettstedet er blokkert. Microsoft Advanced Threat Protection (ATP) sikrer dette både rimelig og enkelt.

Det er ingen programvare som installeres, og det er ingenting som endres i hvordan de ansatte jobber med Outlook og e-post. ATP settes opp direkte inn i Microsoft sin e-post løsning (som de fleste har via Office 365 eller Microsoft 365), og krever ingen nedetid eller annen type innsats fra kunden.

Hvordan kan jeg beskytte meg mot usikre vedlegg?2019-07-26T10:34:25+02:00
Microsoft Advanced Threat Protection (ATP)

Med Microsoft Advanced Threat Protection (ATP) hindres skadelige vedlegg fra å påvirke meldingsmiljøet til din bedrift. Alt mistenkelig innhold går gjennom en sanntidsanalyse for søk etter skadelig programvare. Maskinlæringsteknologi benyttes til å vurdere innholdet for mistenkelig aktivitet, og resultatet er en innboks fri for skadelig programvare. Microsoft Advanced Threat Protection (ATP) sikrer dette både rimelig og enkelt.

Det er ingen programvare som installeres, og det er ingenting som endres i hvordan de ansatte jobber med Outlook og e-post. ATP settes opp direkte inn i Microsoft sin e-post løsning (som de fleste har via Office 365 eller Microsoft 365), og krever ingen nedetid eller annen type innsats fra kunden.

Kontakt oss