Office 365 Advanced Threat Protection (ATP)2019-09-09T17:34:10+02:00

Microsoft Advanced Threat Protection beskytter mot usikre vedlegg og skadelige linker,
slik at risiko for datatap og nedetid reduseres betydelig.

PRISER
Lisensen er inkludert oppsett, forvaltning, administrasjon og support
1
Pris pr/mndNOK
  • Det regnes som svært enkelt og stjele  informasjon, eller “stenge ned” en ubeskyttet bedrift ved å låse bedriftens maskiner, slette alle dokumenter og sperre e-post. Dette gjøres ofte med konkurrerende eller økonomiske og motiver.

  • Ny skadelig programvare lanseres hver eneste dag, og det er helt nødvendig å beskytte bedriften mot eksterne trusler. Dette handler ikke bare om å beskytte e-post, men hele selskapet.
  • Metoden vi har sett mest brukt mot bedrifter i Norge er kryptering og låsing av maskiner eller filer med krav om løsepenger for å gjenopprette tilgang.

Rapportering og meldingssporing

Få viktig innsikt i hvem i organisasjonen din som er mål for angrep, og hvilken type angrep dere utsettes for.
Er det nødvendig og beskytte e-post i Office 365 og Microsoft 365?2019-07-26T10:19:01+02:00
Er det nødvendig og beskytte e-post i Office 365 og Microsoft 365?

Ja. Vi mener dette er både nødvendig og viktig for alle bedrifter. Selve e-post løsningen til Microsoft er ansett av mange for og være verdens beste, men e-post tjenester inneholder ikke utvidet beskyttelse mot eksterne angrep gjennom skadelige linker og vedlegg.

Microsoft Advanced Threat Protection (ATP) sikrer dette både rimelig og enkelt.

Hvordan kan jeg beskytte meg mot skadelige linker?2019-07-26T10:34:11+02:00
Hvordan kan jeg beskytte meg mot skadelige linker?

Med Microsoft Advanced Threat Protection (ATP) blir alt innhold sendt via e-post skannet, samtidig som nettadressene undersøkes i sanntid i det øyeblikket en bruker klikker på dem. Dersom en kobling er usikker advares brukeren mot å besøke nettstedet eller blir informert om at nettstedet er blokkert. Microsoft Advanced Threat Protection (ATP) sikrer dette både rimelig og enkelt.

Det er ingen programvare som installeres, og det er ingenting som endres i hvordan de ansatte jobber med Outlook og e-post. ATP settes opp direkte inn i Microsoft sin e-post løsning (som de fleste har via Office 365 eller Microsoft 365), og krever ingen nedetid eller annen type innsats fra kunden.

Hvordan kan jeg beskytte meg mot usikre vedlegg?2019-07-26T10:34:25+02:00
Microsoft Advanced Threat Protection (ATP)

Med Microsoft Advanced Threat Protection (ATP) hindres skadelige vedlegg fra å påvirke meldingsmiljøet til din bedrift. Alt mistenkelig innhold går gjennom en sanntidsanalyse for søk etter skadelig programvare. Maskinlæringsteknologi benyttes til å vurdere innholdet for mistenkelig aktivitet, og resultatet er en innboks fri for skadelig programvare. Microsoft Advanced Threat Protection (ATP) sikrer dette både rimelig og enkelt.

Det er ingen programvare som installeres, og det er ingenting som endres i hvordan de ansatte jobber med Outlook og e-post. ATP settes opp direkte inn i Microsoft sin e-post løsning (som de fleste har via Office 365 eller Microsoft 365), og krever ingen nedetid eller annen type innsats fra kunden.