Hjem/Tjenester/Enterprise Mobility + Security
Enterprise Mobility + Security2022-03-23T10:21:04+01:00

MODERNE VERKTØY FOR SIKKERHET

Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) er det beste valget for å sikre bedriftens data og enheter i Office 365 uten å endre brukeropplevelsen, en intelligent plattform for å administrere mobilitet og sikkerhet. Den bidrar til å beskytte virksomheten og gir de ansatte anledning til å arbeide på nye og fleksible måter. EMS forener flere produkter som kommer med kraftige verktøy for identitets- og tilgangsstyring, informasjons- og trusselbeskyttelse. Det er mekanismer for å kontrollere skyapplikasjoner. Og du får en omfattende løsning for mobil enhets- og databehandling. Du betaler en fast pris per bruker per måned. Lisensen er uten bindingstid, og inneholder all funksjonalitet du trenger.

DETTE FÅR DU MED ENTERPRISE MOBILITY + SECURITY

Intelligens og ID-drevet beskyttelse

Bidrar til å beskytte dataene dine mot angrep på flere nivåer med innovative, ID-drevne sikkerhetsteknikker uten at du trenger og tenke på det.

Produktivitet uten kompromisser

Bevar mobil- og datamaskinopplevelsene de ansatte trenger for å fortsette å jobbe med kjente apper og verktøy.

Fleksible og komplette løsninger

Gjør mer med mindre – beskytt brukere, enheter, apper og data med intuitiv mobiladministrasjon på en fremtidsklar plattform.

Les mer om sikkerhet

Azure Active Directory Premium

Tar seg av identitets- og tilgangsstyring. Det er støtte for godkjenning med flere faktorer og betinget tilgang. Brukere kan selv tilbakestille passord. Du får avanserte sikkerhetsrapporter. I E5-lisensen inngår to former for identitetsbeskyttelse som sikrer sluttbrukere og privilegerte brukere med administrative rettigheter.

Microsoft Intune

En skybasert tjeneste for å administrere mobilenheter og datamaskiner som lar deg kontrollere tilgangen til applikasjoner og data i virksomheten din. Hensikten er å sørge for at de er i samsvar med dine krav til sikkerhet. Intune støtter private-eide enheter og kan ved behov fjernslette all bedriftsinformasjon uten å berøre personlige data.

Informasjonsbeskyttelse

Gir vedvarende databeskyttelse. Azure Information Protection lar deg klassifisere, merke og kryptere dokumenter og meldinger. Du kan spore dem og tilbakekalle rettigheter. Krypteringsnøkler kan håndteres av deg eller Microsoft. Funksjonene i E5 lar deg automatisere dataklassifisering og -merking basert på innholdsanalyse ut fra forhånds- eller egendefinerte informasjonstyper.

Identitetsdrevet sikkerhet

Omfatter Microsoft Advanced Threat Analytics og Azure Advanced Threat Protection (E5), som hver hjelper deg med å oppdage inntrengere i lokalnettet ditt. De lærer seg brukernes atferd og slår ned på avvik. De flagger typisk aktivitet som foregår ved et angrep. Med Cloud App Security får du en oversikt over sky-applikasjoner som er i bruk på tvers av organisasjonen din, med en skåring av hvor sikre de er.

Velg riktig versjon

PAKKELØSNING

Hvis du velger Microsoft 365 så får du både Microsoft 365 + EM+S i én og samme lisens til en rimeligere pris. Du kan lese mer om dette på våre sider om Microsoft 365. Til tross for at Microsoft 365 har backup inkludert i lisensen, er vår erfaring at denne ofte ikke er tilstrekkelig for våre kunder. I tillegg pleier vi å anbefale alle våre kunder å legge på ekstra e-postsikkerhet som skåner brukeren for søppelpost og skadelige linker, og sikrer alt med ekstern backup.

Microsoft 365 + sikkert e-post + ubegrenset backup av mail og filer

Hva er forskjellen på å kjøpe skytjenester direkte hos Microsoft, eller en forhandler som Lillevik IT?2019-08-18T14:08:51+02:00
Hva er forskjellen på å kjøpe skytjenester direkte hos Microsoft, eller en forhandler som Lillevik IT?

Vi tilbyr nøyaktig de samme planene som du kan kjøpe direkte hos Microsoft. Forskjellen er at vi kan gi deg direkte support, samtidig som du får norsk faktura og muligheten for tilgang på både vår kompetanse og tillegstjenester som f eks. brukersupport. Du får lynrask hjelp fra våre egne fagfolk som jobber i løsningen hver eneste dag. Alle garantier er de samme som hos Microsoft, samtidig som du får 100% fornøydhetsgaranti og ingen bindingstid. Kjøper du direkte hos Microsoft er kundestøtte basert på selvhjelpsguider og automatisk websupport. Telefonsupport gjelder kun for hendelser som Microsoft selv kategoriserer som kritiske.

Du kan lese mer om våre mest solgte skytjenester fra Microsoft her:
Microsoft 365
Office 365
EM+S
Azure

Er det noen garantier i EMS?2019-08-30T08:34:54+02:00
Er det noen garantier i EM+S?

Microsoft garanterer for 99,9% tilgjengelighet med finansielt støttet SLA (Serviec Level Agreement) for alle kunder. Det er heller ingen bindingstid, så man kan si opp akkurat når man vil uten ekstra kostnader.

Kan EMS bidra til å fjerne lokal infrastruktur?2019-08-30T08:35:15+02:00
Kan EM+S bidra til å fjerne lokal infrastruktur?

Flere av våre EM+S-kunder har valgt å kvitte seg med den lokale domenekontrolleren og kjører et serverfritt miljø ved hjelp av Intune og Azure AD. De oppnår i tillegg til den samme funksjonaliteten, økt sikkerhet på alle mobile enheter og terskelen for «Bring Your Own Device» (BYOD) senkes betraktelig. Du kan også lese mer om ServerFri her.

Hva er AIP? (Azure Information Protection)2019-08-05T12:25:26+02:00
Hva er AIP? (Azure Information Protection)

Azure Information Protection krypterer og sikrer dokumenter og e-post, slik at de ikke kan åpnes av urettmessig mottaker.

Hva er ATA? (Advanced Threat Analytics)2019-08-05T12:23:32+02:00
Hva er ATA? (Advanced Threat Analytics)

Med Advanced Threat Analytics(ATA) kan man overvåke infrastrukturen slik du aldri har kunnet tidligere uten å investere i kostbart enterprise-utstyr. ATA vil se etter unormale hendelser, og varsle dersom for eksempel en bruker forsøker å logge seg på i Oslo og Kristiansand innenfor en tidsramme som fysisk ikke er mulig.

Hva menes med firmastyrte applikasjoner?2019-08-05T12:34:25+02:00
Hva menes med firmastyrte applikasjoner?

Firmaets data kan begrenses til å behandles kun i administrerte apper som bedriften har kontroll over, derav forhindre «lekkasje» av data ut til for eksempel privat Dropbox, Slack eller andre systemer som din bedrift ikke har kontroll over.

Hva er betinget tilgang? (Conditional Access)2019-08-05T12:33:48+02:00
Hva er betinget tilgang? (Conditional Access)

Med EMS kan man sørge for at alle brukerene har sikker tilgang til Office 365. Med dettte mener man at det settes systemkrav som krever at brukerens enhet innrulleres og firmaet får kontroll over enheten, samt at firmaets policier blir opprettholdt. På denne måten elimineres muligheten for datatap, som for eksempel når noen glemmer at enheten må være kryptert, oppdatert og passordbeskyttet. Når en ansatt slutter, slettes kun firmadata på alle enheter brukeren har benyttet.

Hva er EMS?2019-08-30T08:35:33+02:00
Hva er EM+S?

Microsoft Enterprise Mobility + Security er en plattform for intelligent mobilitets- og sikkerhetsadministrasjon. Den er med på å beskytte og sikre organisasjonen og gir de ansatte muligheten til å arbeide på nye og fleksible måter.

  • Identitets- og tilgangsstyring
  • Informasjonsbeskyttelse
  • Trusselbeskyttelse
  • Enhetlig endepunktsadministrasjon
  • Sikkerhetsmegler for skytilgang
Hva koster EMS?2019-08-30T08:35:49+02:00
Hva koster EM+S?

Standard EM+S lisens koster kr 70,90 og gir deg følgende innhold i grove trekk:

  • Identitets- og tilgangsstyring
  • Informasjonsbeskyttelse
  • Trusselbeskyttelse
  • Enhetlig endepunktsadministrasjon
  • Sikkerhetsmegler for skytilgang
Er det mulig å ha kontroll på sikkerheten med skytjenester?2019-08-05T12:11:36+02:00
Er det mulig å ha kontroll på sikkerheten med skytjenester?

Når bedriften planlegger å flytte hele eller deler av bedriftens IT tjenester ut i skyen, bør det gjøres noen enkle grep for å ivareta sikkerheten. Med den økte tilgjengeligheten i skyen, øker også faren for at firmaets data blir spredt rundt på enheter som bedriften ikke administrerer eller vet om.

Med Microsoft Enterprise Mobility + Security beholder du kontrollen over bedriftens data i skyen også!