E-POST

kr35mnd/br

KOMPLETT

kr60mnd/br

DOKUMENTER

kr35mnd/br

UBEGRENSET BACKUP, RESTORE OG SUPPORT INKLUDERT

Jo. Office 365 er definitivt trygt og kjører på en av verdens aller største og beste løsninger for infrastruktur. Det betyr at du kan stole 100% på at dataene dine ikke blir borte eller at løsningen slutter å fungere. I Office 365 kan man gjennopprette elementer fra “Deleted Items” men det er ikke bygget som en backup/restore løsning. Hvis noe er slettet fra E-post, Sharepoint, eller OneDrive for Business er det borte for alltid, og det er ikke uvanlig at en medarbeider ved et uhell sletter viktig dokumenter eller mapper på et fellesområde uten og vite om det. Når da noen plutselig trenger dataen etter noen måneder er det umulig å spore det tilbake. Derfor velger stadig fler og sikre sine data i en løsning utenfor selve plattformen til Office 365.
Nei. Det koster ingenting og etablere tjenesten, og du har iverksatt backup av Office 365 på under 5 minutter.

Nei. Tjenesten tar backup direkte fra Office 365 og krever ingen installasjon hos sluttbruker. Så fort tjenesten er aktivert har du sikret alle data brukerne trenger i prinsipp ikke vite om det før de har behov for å gjennopprette tapt data.

Nei. Månedsprisen er pr bruker og dekker ubegrenset backup, restore og retention. Det er også inkludert ubegrenset support og hjelp til restore av tapt innhold.

Hvis noe er slettet fra E-post, Sharepoint, eller OneDrive for Business er det borte for alltid. Det er ikke uvanlig at en medarbeider ved et uhell sletter viktig dokumenter eller mapper på et fellesområde uten og vite om det. Derfor velger stadig fler og sikre sine data i en løsning utenfor selve plattformen til Office 365.