MICROSOFT AZURE

0
datasenter-regioner over hele verden
0%
av Fortune 500-selskaper bruker Microsoft skytjenester
0
nye Azure-abonnementer hver måned

Azure er Microsofts skyplattform for infrastruktur, administrerte tjenester og alt du ellers måtte trenge for forretningsapplikasjonene dine.

Mens Office 365 tar seg av grunnleggende funksjoner for produktivitet, samarbeid og kommunikasjon, gir Azure et enormt utvalg av skalerbare skytjenester. Det omfatter virtuelle servere med nettverk, fillagring og databaser, foruten backup, overvåking, antivirus og sikkerhet. Her finner du media- og innholdstjenester, og du kan ta i bruk intelligente analyser og maskinlæring. Markedsplassen inneholder et stadig voksende antall tredjepartsløsninger. Endelig er det omfattende støtte for utvikling i .NET og åpen kildekode, så du kan bygge applikasjoner og kjøre dem på Windows eller Linux. Azure er en naturlig forlengelse av Office 365, som trekker veksler på Azure for brukerhåndtering med identitets- og tilgangsstyring, samt mange av de innebygde sikkerhetsmekanismene i Microsoft-skyen.

Med Azure kan du redusere omkostninger, effektivisere løsninger og minimere risikoen for kritiske tjenester du ikke ønsker å ha ansvaret for selv.

I likhet med Office 365 åpner Azure for hybride konfigurasjoner, som gir deg det beste fra begge verdener. Du behøver ikke flytte datasenteret ditt opp i skyen – du kan gradvis utvide det til også å omfatte Azure. Sånn kan du gjøre deg kjent med mulighetene der og dra nytte av Azure-tjenester i ditt lokale nettverk, som sikkerhetskopiering og katastrofegjenoppretting.