VI JOBBER MED..

For de aller fleste kundene våre er vi deres totalleverandør av IT. I tillegg til tradisjonelle hardware- og softwaretjenester tilbyr vi i tillegg tjenester som brukerkurs og rådgivning hvor vi tilpasser tjenesten etter kundens behov. Nedenfor kan du se et utdrag fra vår tjenestekatalog:

TJENESTER

Vi er spesialister på Microsoft skytjenester, og jobber hver eneste dag for å levere bedre enn forventet til våre kunder.

Våre tjenester er bygget på følgende pilarer:

  • As a service. Vi ønsker at våre kunder skal slippe å forholde seg til bindingstider og uklare fakturaer. Derfor leverer vi tjenester as a service hvor kunder betaler en fast sum per måned, og hvor de står fritt til å si opp avtalen når de selv måtte ønske.

  • Leverandøruavhengighet. Vi ønsker at våre kunder skal være kunder av oss fordi de ønsker og ikke fordi de ikke har noe annet valg. Våre tjenester er derfor bygget på kjente plattformer, som gjør det enkelt å flytte IT-miljøet til en annen partner.

  • Kvalitet. Vi har fokus på kvalitet i alt vi leverer, og vi skal ha god samvittighet for alt fra anbefalinger av produkter og implementasjon av tjenester til avlevering av prosjekter.

VÅRE MEST POPULÆRE TJENESTER