Lettskyet IT og teknologi er en podcast produsert av de ansatte i Lillevik IT med aktuelle gjester fra bransjen. Har du spørsmål som handler om den moderne arbeidsplassen eller sikkerhet i skyen? Eller kanskje du ønsker å gjeste podcasten?

Send oss en e-post på podcast@lit.no

Den moderne arbeidsplassen
Vi snakker om den moderne arbeidsplassen – en forandring i måten vi bruker digital teknologi på. Alt er koblet til skyen: Windows, Office, administrasjon og sikkerhet. Vi kaller det verdens produktivitetssky, utformet for å hjelpe oss med å oppnå mer. Samarbeid og forenkling av arbeidsflyten har aldri vært mer aktuelt. Vi må være produktive når vi er på farten med nyskapende apper og intelligente skytjenester. Her forteller vi deg hvordan du kan øke kompetansen i din bedrift, hvordan du kan få kontroll på enheter, og beskytte bedriften sikkerhet i verdensklasse. 

Sikkerhet i skyen
Vi snakker om markedsledende verktøy for produktivitet og samarbeid – med en plattform som sørger for trygg tilgang, sikre brukere og beskyttelse av bedriftens ressurser. Vi må kunne bruke enhetene våre uansett hvor vi er, samtidig som at vi trenger nye, effektive måter å jobbe og samhandle på. Vi trenger et solid forsvar mot cybertrusler som er lett å sette opp og administrere. Vi forteller om hjemmekontoret  – stedet de ansatte nå skal være produktive. Vi trenger derfor grunnleggende antivirus- og spam-beskyttelse, totrinnsverifisering og enhetsbehandling.

PODDENS PROGRAMLEDERE

Christopher jobber som kunderådgiver i Lillevik IT, og jobber med flere av tjenestene Lillevik IT leverer. Det er kanskje samhandling og hardware som treffer han nærmest hjertet. Christopher liker å finne ting som gjør hverdagen enklere for våre kunder! Christopher har solid kompetanse på skytjenester, lisensiering og løsningsvalg. Han har også full oversikt over alt man trenger av periferutstyr som PC, skjermer etc.

Trine jobber som markedskonsulent i Lillevik IT og er med som Petter sitt alias i denne podcasten. Hun har skrevet en rekke blogginnlegg om samhandling og sikkerhet i skyen, og har en god evne til å forklare IT på en forståelig måte. Trine har ansvar for alt av markedsføring hos Lillevik IT. Hun planlegger alle kampanjer og strategi, og er å finne i verktøy som Hubspot, Google Analytics, WordPress og i Adobe.