MICROSOFT GOLD CERTIFIED PARTNER

“Lillevik IT har utmerket seg som en av de mest innovative partnerne i Norge, og er et forbilde når det kommer til kundetilfredshet. De besitter topp kompetanse og driver profesjonell implementasjon av løsninger basert på Microsoft teknologi.” Jan Morten Bråten, MICROSOFT

HVA BETYR DET Å VÆRE MICROSOFT GOLD CERTIFIED PARTNER?

En sertifisert Microsoft Gold partner er et selskap som kan dokumentere høy kompetanse og et stort antall aktive og tilfredse kunder. Gold Partner-statusen reflekter hvilken kjernekompetanse selskapet har, og er et kvalitetsstempel for deg som kunde som gir trygghet om at vi leverer løsninger og kompetanse av høy kvalitet. For å beholde vår status som gullpartner må vi fornye statusen hvert år, som blant annet innebærer sertifiseringer og fornøyde kunder.

Microsoft partner

HVORFOR VELGER VI Å VÆRE MICROSOFT GULLPARTNER?

Gullstatusen fra Microsoft gir både kunder, ansatte, samarbeidspartnere og leverandører bekreftelse på at vi har ansatte med det høyeste kompetansenivået innen Microsoft-teknologi. Gullstatusen og vår satsning og kompetanse på Microsoft-teknologi har resultert i et nært samarbeid med Microsoft, hvor våre ansatte blant annet blir invitert med i pilotprosjekter og tilbakemeldingsforumer.

Noe av det viktigste for oss i Lillevik IT er å kunne levere kvalitet i vårt arbeid, og for å kunne gjøre dette må vi ha dyktige medarbeidere som kontinuerlig jobber med kompetanseutvikling. Vi arrangerer med jevnlige mellomrom det vi kaller «Sertifiseringslekene», hvor de ansatte oppnår poeng per godkjente Microsoft-eksamen. Vinneren av sertifiseringslekene får velge mellom å dra til Microsoft Ignite eller Microsoft Inspire – som er Microsoft sine årlige og globale konferanser.