DET VAR EN GANG..

Det var en høstdag i 2008 at Håvard Lillevik bestemte seg for å starte Lillevik IT. Håvard skaffet seg en kontorplass på gangen utenfor et sprinkelinstallasjonsfirma, og begynte arbeidet mot hans visjon om å være et IT-selskap med så fornøyde kunder at kundene ikke trengte å vurdere andre alternativer. Nå, over et tiår senere, har Lillevik-familien (som vi selv kaller oss) rundet 20 ansatte, vi har vunnet Microsoftpriser og kan de siste årene vise til en årlig vekst på over 30%.

I anledning vårt 10års-jubileum laget vi en video, som gir et innblikk i hvem vi er, og hva som er viktig for oss:

H-Æ-I!

Vi skal være hjelpsomme, ærlige og innovative – dette er våre verdier.
HJELPSOMME.

Hos oss blir problemet til kunden behandlet som vårt eget. Vi skal være entusiastiske og engasjerte, og alltid gjøre vårt ytterste for å løse kundens problem.

ÆRLIGE.

Åpenhet er viktig for oss. Vi er transparente overfor våre kunder og samarbeidspartnere, og mener gode relasjoner er basert på tillit og trygghet.

INNOVATIVE.

Vi jobber kontinuerlig for å bli bedre. Vi skal være nytenkende, fremoverlente og proaktive, for å hele tiden kunne tilby den beste løsningen for våre kunder.

HVA SKILLER OSS FRA VÅRE KONKURRENTER?

Vi er et IT-selskap med kompetansen og profesjonaliteten til anerkjente markedsledere, og engasjementet og det personlige som gjerne kjennetegner mindre aktører. Resultatet er et selskap som har evnen til å levere IT-tjenester som kunder er så fornøyd med at de ikke vurderer andre alternativer. Lillevik IT har alltid vært – og skal alltid være – et personlig selskap. Vi skal kjenne våre kunder og deres behov, på lik linje som at våre kunder skal kjenne selskapet og våre ansatte. Kulturen står sterkt i Lillevik IT. Vår kultur bygger på åpenhet, entusiasme og omsorg, og skapes av våre fine folk – dette er noe våre kunder virkelig skal kjenne på.

#DEBESTEFOLKA

Vi er så stolte av gjengen vår og syns selv at vi er IT-selskapet med de beste folka.
01. KOMPETANSE

Samtlige av våre konsulenter er Microsoft-sertifiserte, og som Microsoft Gold Partner kan vi dokumentere høy kompetanse og et høyt antall aktive og tilfredse kunder. Lillevik IT ble kåret til vinner av Microsoftprisen “Årets Digitaliseringspartner for SMB 2018″

02. ENGASJEMENT

Vi legger mye arbeid i at våre ansatte skal trives på jobb og at de skal like sine arbeidsoppgaver. Vi tror at gleden og motivasjonen ansatte får når de trives og har det bra på jobb vil reflekteres i arbeidet med våre kunder. Våre ansatte er over snittet interesserte i sitt fagfelt og engasjerer seg utover det vanlige når det kommer til tilegnelse av ny kunnskap.

03. TEAM-PLAYERE

Som ansatt i Lillevik IT er du en del av Lillevik-familien, hvor alle alltid går den ekstra milen – både for hverandre og for våre kunder. Vi bygger på hverandres styrker, erkjenner hverandres forbedringsområder, og står alltid samlet. Denne familien er valgt, og passer ikke nødvendigvis for alle. Våre kunder kan derfor være trygge på at ansatte i Lillevik IT har bestått testen til å være en del av IT-selskapet med de beste folka.

SÅ FORNØYD AT DU IKKE VURDERER ANDRE ALTERNATIVER.

Vi skal ha Norges beste brukersupport og høyeste kundetilfredshet. Gjennom å etterleve våre verdier ønsker vi at du som kunde raskt skal føle deg som en del av Lillevik-familien. Med kompromissløs dedikasjon både til kvalitet i alt vi leverer og til fornøyde kunder, beviser vi hvorfor vi er det beste valget for deg.

Kundetilfredshet er og har alltid vært en strategisk prioritering for selskapet, og de ansatte gir alltid det lille ekstra for at du skal være fornøyd. Derfor var det ekstra stort da vi i 2017 mottok Microsoft Norge sin hederspris for «Beste Kundetilfredshet».

“Lillevik IT er den effektive, dedikerte og kunnskapsrike IT partneren vi trenger for å kunne fokusere på vår bankdrift.”

Thomas Iversen, MyBank ASA

“Lillevik IT har positive, serviceinnstilte og dyktige medarbeidere. Rask respons og gode løsninger gjorde valget enkelt.”

Pål Brevik, ADV Finance

“Lillevik IT hjalp oss trygt og enkelt over til Microsoft 365, og vi har nå en sikker og moderne IT-løsning.”

Morten Aagaard, Marstrand

Dette er ikke bare en jobb,
det er en livsstil!

Jon Alfred Smith, Seniorkonsulent

LILLEVIK – FAMILIEN


Marianne Aarhus
Daglig Leder

Andreas Schøyen
Teknisk Sjef

Andreas Hornberg
Driftsansvarlig

Christopher Ermesjø
Kunderådgiver

Trine Gutubakken
Markedskonsulent

Ole Magne Ormset
Senior Prosjektleder

Jannie Johnsen
Head of customer journey

Kristian Olås
Økonomikonsulent

Vidar Glosimot
Økonomikonsulent

Jon Alfred Smith
Seniorkonsulent

Christian Fæste
Seniorkonsulent

Jakob Svensson
Teknisk konsulent

Jens Tore Fremmegård
Teknisk konsulent

Daniel Olsson
Teknisk konsulent

David Aas
Nettverkskonsulent

Erlend Johan Dyngeseth
Azurekonsulent

Magnus Vindenes
Azurekonsulent

Bogdan Mihalcea
Supportkonsulent

Oscar Magne Hammerlund
Supportkonsulent

Håkon Haakensen
Supportkonsulent

Tony Nguyen
Supportkonsulent

Troy Alexander Moen
Supportkonsulent

Ulf Darryl Stewart
Supportkonsulent

Magnus Bjerke
Supportkonsulent

Trong Chau
Lærling

Ruben Marien
Lærling

Tarjei Rosseland-Heie
Lærling