Office 365 Advanced Threat Protection (ATP)

Beskytter bedriftens e-post mot usikre vedlegg og skadelige koblinger

Ny skadelig programvare lanseres hver eneste dag, og Office 365 har en løsning for å hjelpe deg med å beskytte din e-post. Ved å beskytte deg mot usikre vedlegg og utvide beskyttelsen mot skadelige koblinger, får du med Advanced Threat Protection bedre beskyttelse mot nye trusler.

Beskytter mot usikre vedlegg

Med klarerte vedlegg hindres skadelige vedlegg fra å påvirke meldingsmiljøet til din bedrift. Alt mistenkelig innhold går gjennom en sanntidsanalyse for søk etter skadelig programvare. Maskinlæringsteknologi benyttes til å vurdere innholdet for mistenkelig aktivitet, og resultatet er en innboks fri for skadelig programvare.

Beskytter mot skadelige koblinger

Alt innhold sendt via e-post blir skannet, samtidig som nettadressene undersøkes i sanntid i det øyeblikket en bruker klikker på dem. Dersom en kobling er usikker advares brukeren mot å besøke nettstedet eller blir informert om at nettstedet er blokkert.

Detaljert rapportering og meldingssporing

Få viktig innsikt i hvem i organisasjonen din som er mål for angrep og hvilken type angrep dere utsettes for. Rapportering og meldingssporing gjør det mulig for din bedrift å undersøke meldinger som er blokkert på grunn av ukjent virus eller skadelig programvare.