HVA ER OFFICE 365?

Office 365 er det viktigste en bedrift trenger for jobbe effektivt og samhandle godt i en moderne bedrift. Du betaler en fast pris per bruker per måned. Lisensen er uten bindingstid, og innholder alt du trenger for kommunikasjon, lagring, møter og samarbeid.

Hva inneholder Office 365?

Office 365 gir deg Office-programmene du kjenner fra før (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, etc.),  i tillegg til profesjonelle verktøy for samhandling og produktivitet. Office 365 kan brukes overalt og fungerer like godt på PC, Mac, mobil og nettbrett.

Kontakt oss

Det er enkelt å flytte til Office 365

Vi har flyttet hundrevis av bedrifter til skyen og hjelper deg med alt du trenger på veien. Du mister ingenting, og vi sørger for personlig opplæring og support til alle ansatte. Du velger selv om du vil håndtere prosessen selv, eller om vi gjør alt for deg. Alt innhold og eksisterende data blir klargjort på forhånd, og selve overgangen skjer til avtalt klokkeslett uten nedetid så din bedrift ikke stanser underveis.

Kontakt oss
SAMMENLIGNE PRISER OG PLANERExchange OnlineBusiness EssentialsBusiness PremiumEnterprise E3Enterprise E5
Priserkr 32,50 /mnd
kr 40,60 /mnd

kr 101,40 /mnd

kr 187,50 /mnd

kr 328,10 /mnd

Installert Office

Office Online (Office i nettleser)Kun webmail

Profesjonell e-post
50gb lagring inkludert50gb lagring inkludert50gb lagring inkludert100gb lagring inkludert100gb lagring inkludert
OneDrive for Business med 1 TB lagring pr bruker

SharePoint for samhandling, intranett og lagring

Yammer

Teams for samhandling, effektivitet og produktivitet

Stream

Flow

PowerApps

Power BI

Maks antall brukereUbegrenset300300UbegrensetUbegrenset
Priser

Vi har etablering inkludert for alle kunder som velger å ha lisensene sine hos oss. Uansett om du er etablert hos en annen leverandør fra før, eller ønsker å flytte fra en annen plattform og til Microsoft Office 365, gjør vi etableringen enkelt og kostnadsfritt.

Du velger selv om du ønsker en Guidet eller Managed Migration:

Guidet Migration (inkludert i Office 365 lisensen)

 • Vi setter opp ny løsning hos Microsoft, gjør alt klart og veileder dere med guider og support på lokale oppgaver som utkopiering av mail-historikk og domenepekere
 • Må påregnes litt innsats fra IT-kontakt hos dere i innledende oppsett og lokale endringer på klienter
 • Vi fakturerer ingenting for dette oppsettet utover veiledende lisenspris fra Microsoft
 • All support til IT-kontakt i migrasjonsprosessen er inkludert i lisensprisen
 • Opplæring til IT-kontakt er inkludert i lisensprisen

Managed Migration

 • Vi utfører alt oppsett i ny løsning hos Microsoft
 • Vi ordner all eksport/import av historikk og oppsett av pc/mac/mobil hos brukerene
 • IT-kontakt bistår med enkel informasjon og vi utfører alle endringer
 • All support til brukerene i migrasjonsprosessen er inkludert i lisensprisen
 • Opplæring til IT-kontakt er inkludert i lisensprisen
 • Pris pr bruker – etter avtale og antall brukere.

Ja, vi tilbyr gratis introduksjonskurs til alle våre nye kunder. Mange vil klare seg fint med dette, mens andre ønsker flere og kanskje jevnlige kurs for å holde de ansatte oppdatert og produktive på mulighetene som er tilgjengelig. Vil tilbyr også modulbaserte kurs for hvert element i Office 365 – som f eks Teams og Skype for Business.

Du står fritt til å velge, og Office 365 er det samme enten du kjøper hos en forhandler som oss eller direkte hos Microsoft. Forskjellen er at med våre pakker inkluderer vi hjelp med etablering og flytting, og du kan alltid kontakte vår prisbelønte support direkte uansett hva du trenger hjelp med i løsningen. Vi har lynrask svartid direkte hos våre egne fagfolk som jobber i løsningen hver eneste dag. Gjør du alt oppsett selv og bare ønsker en partner som leverer lisenser og eksperthjelp er du mer enn velkommen til det også. Kjøper du direkte hos Microsoft er kundestøtte basert på selvhjelpsguider og websupport. Telefonsupport hos Microsoft er kun for hendelser som Microsoft selv kategoriserer som kritiske. Vi er Microsoft Gold Partner og har dokumentert fornøyde kunder og høy kompetanse på løsningen.

Office 365 er utviklet for bedrifter som trenger en løsning som gir de ansatte de beste mulighetene for samhandling, produktivitet og effektivitet. Office 365 er bygget rundt og sammen med Office programmene alle kjenner og gjør det enkelt og komme i gang. Fungerer hvor som helst, og på alle enheter.

Hvilken lisens du skal bruke avhenger av behov. Den mest kjøpte er definitivt Business Premium til 101,40,- br/mnd med “best value” for de fleste. Her får du all den viktigste funksjonaliteten for samhandling, pluss Office-applikasjonene du kan installere på inntil 5 enheter pr bruker. Du kan også fritt mixe lisenstyper internt i organisasjonen hvis det er ulike behov hos forskjellige personer og avdelinger.

Nei. Du kan fritt justere antall lisenser etter behov fra måned til måned. Ønsker du å si opp hele avtalen, er det heller ingen bindingstid utover inneværende måned. I tillegg er det alltid 100% fornøydhetsgaranti første 30 dager på alle tjenester kjøpt hos Lillevik IT.

Microsoft garanterer for 99,9% tilgjengelighet med finansielt støttet SLA (Serviec Level Agreement) for alle kunder. Det er heller ingen bindingstid, så man kan si opp akkurat når man vil uten ekstra kostnader.

VI VIL GJERNE SNAKKE MED DEG