Hjem/Karriere
Karriere2021-11-09T12:48:53+01:00

HAR DU LYST TIL Å BLI EN DEL AV GJENGEN? 

Samme om du er junior, senior, driver med IT, økonomi, salg, markedsføring eller administrasjon.

Vi vil gjerne snakke med deg!

#debestefolka

Send oss en åpen søknad

Ledige stillinger

 

Vi skal sørge for at kunder, ansatte og samarbeidspartnere er så fornøyde at de ikke vurderer andre alternativer

På første slide i vår PowerPoint står det «IT-selskapet med de beste folka». Vi ønsker å sammen skape en kultur der vi spiller hverandre gode og har det gøy sammen, og vi jobber kontinuerlig med å skape et arbeidsmiljø vi trives i. Du vil få mye ansvar og stor frihet, og vi oppfordrer deg til å komme med innspill.  

 • Team-playere. Som ansatt i Lillevik IT er du en del av Lillevik-familien, hvor alle alltid går den ekstra milen – både for hverandre og får våre kunder. Vi bygger på hverandres styrker, erkjenner hverandres forbedringsområder og står alltid samlet.

 • Engasjement. Vi legger mye arbeid i at våre ansatte skal ha det bra på jobb og at de skal like sine arbeidsoppgaver. Vi tror at gleden og motivasjonen ansatte får når de trives og har det bra på jobb vil reflekteres i arbeidet med våre kunder.

 • Våre ansatte er over snittet interesserte i sine fagfelt og engasjerer seg derfor utover det vanlige når det kommer til å tilegne seg ny kunnskap. Som selskap tror og stoler vi på at du selv vet best hvordan du skal løse oppgavene dine. Som Microsoft Gold Partner på flere områder kan vi dokumentere høy kompetanse og et stort antall aktive og tilfredse kunder. Dette har vi blant annet fått bekreftet gjennom å bli kåret til vinner av Microsoftprisene «Årets kundetilfredshet 2017» og «Årets digitaliseringspartner for SMB 2018».

 • Kundetilfredshet. Når du begynner hos oss vil du fort forstå hvor mye fornøyde kunder betyr for oss – både med tanke på våre verdier og hvordan vi jobber. Kundetilfredshet er og har alltid vært en strategisk prioritering for selskapet, og vi gir alltid det lille ekstra for at kunden skal bli fornøyd.

I anledning vårt 10års jubileum lagde vi en film, som kanskje kan gi deg en bedre følelse av hvordan de overnevnte punktene fungerer i praksis.

FUN FACTS

 • Eldste ansatte er 66 år og yngste er 18 år.

 • Vi dekker et bredt spekter av interesseområdet med blant annet sjakk, frisbeegolf, fotball, håndball, gaming, skøyter og ski.

 • Vi spiser lunsj kl. 11:30 på kjøkkenet. Onsdager og fredager er det catering, og de resterende dagene er det brød, rundstykker og masse digg pålegg.

 • Vi sitter i åpent kontorlandskap. Vi er en sosial og hyggelig gjeng, med respekt for hverandres tid.

 • Det er skjorteplikt (historien om hvorfor kan du høre når du kommer på kontoret.)

 • Det arrangeres sosiale aktiviteter hver måned – alt fra brettspillkveld til lønningspils og sandvolleyball. Dette er frivillig, men vi vil gjerne at du blir med! Her er det bare å komme med forslag til aktiviteter.

 • Utenfor kontoret har vi oppmerkede parkeringsplasser, og lademuligheter for el-bil (første mann til mølla).

 • Ettersom medarbeidersamtaler er en viktig arena for å sikre at ansatte har det bra, samt få viktige tilbakemeldinger og innspill til forbedringer, avholdes disse 3-4 ganger i året.

Karriere

Hvorfor bli en del av gjengen?

I all beskjedenhet er vi en ufattelig hyggelig gjeng! Vi tar vare på hverandre og spiller hverandre gode. Vi velger å prøve og overbevise deg med sitater fra våre ansatte:

Det sosiale. Det er viktig å bli bedre kjent med de på jobb på en personlig måte. Det gjør at det blir enda hyggeligere å jobbe sammen!

Jeg har dere, og jeg har min familie – og stort mer skjer det ikke. Dere er en stor del av mitt sosiale miljø. Liker og møtes på fritiden.

Det er helt rått hva folk kan!

Jeg syns at ledergruppa gjør en så god jobb. Det er viktig at man kan tulle og være kompis samtidig som man er leder.

Ekstremt flinke og gode medarbeidere som har et utrolig høyt kunnskapsnivå.

Lillevik IT er den fineste bedriften jeg har jobbet i.

Teamfølelsen er enestående!

Kontakt Oss