HUMAN ASSETS CONSULTING TRENGTE EN PROFF IT-LØSNING MED EN SERVICE-FOKUSERT PARTNER.

Human Assets er et ungt konsulentselskap som spesialiserer seg på rekruttering og organisasjonsutvikling. Med mål om å sikre at kundene unngår tomme stoler, enten ved å utvikle interne talenter eller ved å anskaffe dem eksternt, leverer Human Assets skreddersydde tjenester med fokus på å identifisere og utvikle menneskelige ressurser.

MØT LARS SKOVLI

Associate, Human Assets

HAN TRENGTE EN PROFF IT-PARTNER

Lars jobber med søk og analyse og fokuserer mye på talenthåndtering og organisasjonsutvikling. Telefon og datamaskiner er selvsagt de viktigste arbeidsverktøyene, og som Office 365 brukere er Human Assets avhengig av at systemene er oppe og går til enhver tid.

HVA SKJEDDE?

Etter å ha blitt anbefalt Lillevik IT, tok Human Assets kontakt og vi kom raskt i dialog med hverandre. De var avhengig av å sette bort IT-delen til noen som kunne det, en proff IT-partner som de kunne ringe for hjelp og rådgivning. Lillevik IT har hjulpet Human Assets med implementering over på ny serverplattform med Office 365 og sikkerhet i skyen.

Smertefri, behjelpelig og god service. Lillevik svarer alltid raskt dersom vi skulle ha noen spørsmål eller utfordringer

Lars Skovli, Human Assets

Flere nyheter