MYBANK TILBYR FORBRUKSLÅN, OMSTARTSLÅN OG SPARING TIL KONKURRANSEDYKTIGE BETINGELSER

MyBank er en ren nettbank med kontor i Oslo, som tilbyr lån og sparekonto som passer for folk flest. Hos oss får du enkle produkter som gir de fleste det de trenger, uten å gjøre ting vanskeligere enn det behøver å være. På denne måten er kostnadene våre så lave som mulig, for at vi skal kunne tilby deg gode betingelser.

MyBank tilbyr forbrukslån, omstartslån og sparing til konkurransedyktige betingelser. Ved å være kunde hos oss unngår du selgere som skal selge deg spareprodukter, kundeprogrammer eller andre ting du kanskje ikke trenger. I stedet får du hjelp av en uavhengig agent – bare når du trenger det.»
MyBank ASA

MØT THOMAS IVERSEN

CTO, MyBank ASA

HAN TRENGTE EN MODERNE IT-PARTNER MED «BEST I KLASSEN» SUPPORT

Thomas er tidligere IT direktør i Jernbanepersonalets bank og forsikring, og har tidligere hatt lederstillinger i IT og telekommunikasjonsbransjen, blant annet i Telenor, Honeywell og Airbus group. Thomas har lang og variert erfaring innen ledelse i teknologidrevne bransjer og organisasjoner, der automatisering og digitalisering har vært viktige suksessfaktorer. Thomas er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim.

Som CTO for MyBank hadde Thomas behov for en fremoverlent og moderne IT-partner, som kunne tilby løsninger med høy grad av sikkerhet, og «best i klassen» brukersupport.

HVA SKJEDDE?

Thomas hadde erfaring med Lillevik IT etter sin tid i Jernbanepersonalets bank og forsikring, og tok kontakt med oss da han ble involvert i MyBank. Vi hadde allerede god erfaring med hverandre, så det var enkelt og enes om retning og struktur for IT-løsningen til MyBank. Det skulle være sikkert, mobilt, skalerbart og 100% skybasert. Samtidig var det en viktig faktor at vi kunne levere «best i klassen» brukersupport med lynrask responstid.

Lillevik er den effektive, dedikerte og kunnskapsrike IT partneren vi trenger for å kunne fokusere på vår bankdrift.

Thomas Iversen, MyBank ASA

Flere nyheter