TAXUS ER TJENESTELEVERANDØR TIL TAXISENTRALER I NORGE

«Vi håndterer alle tjenester og datatekniske løsninger som omfatter drosjesjåførens hverdag, herunder taksameter, bankterminal, samt bestillinger gjennom app, web og telefon. I tillegg til trafikkstyring, opptrer Taxus som forhandlingspartner for taxisentralene ved anbud og større kontrakter og foretar innsalg og markedsføring rettet mot passasjermarkedet.» – Taxus

MØT NICOLAJ IVERSEN 

Kvalitets og systemansvarlig, Taxus Akershus AS

HAN TRENGTE EN GOD SUPPORTAVTALE OG MODERNE IT-TJENESTER

Nicolaj Iversen jobber i Taxus Akershus AS, en tjenesteleverandør til taxisentraler i Norge. Selskapet håndterer bestillinger via app, web og telefon, og er derfor avhengig av en IT-partner som raskt kan svare på henvendelser dersom de opplever problemer med sine systemer.

HVA SKJEDDE?

Etter en anbefaling valgte Taxus Lillevik IT som IT-partner og fikk støtte til  både drift og brukersupport, samt god forvaltning og moderne kompetanse med hensyn til skytjenester og sikkerhet. Med «best i klassen» brukersupport, stabile og fleksible driftstjenester, samtidig som sikkerhet og god bruk av moderne skytjenester, har nå Taxus den støtten de trenger, og hjelp i løpet av sekunder når de trenger det.

«Vi får den servicen vi forventer. De vi snakker med er alltid blide, høflige og serviceminded. Jeg føler det som ekstra styrke å ha Lillevik IT i bakgrunnen.»

Nicolaj Iversen, Taxus Akershus AS

Flere nyheter