Taxus er tjenesteleverandør til taxisentraler i Norge.

“Vi håndterer alle tjenester og datatekniske løsninger som omfatter drosjesjåførens hverdag, herunder taksameter, bankterminal, samt bestillinger gjennom app, web og telefon. I tillegg til trafikkstyring, opptrer Taxus som forhandlingspartner for taxisentralene ved anbud og større kontrakter og foretar innsalg og markedsføring rettet mot passasjermarkedet.”

– TAXUS

Møt Nicolaj Iversen
Kvalitets og systemansvarlig, Taxus Akershus AS

Han trengte en god supportavtale og moderne IT-tjenester

Nicolaj Iversen jobber i Taxus Akershus AS, en tjenesteleverandør til taxisentraler i Norge. Selskapet håndterer bestillinger via app, web og telefon, og er derfor avhengig av en IT-partner som raskt kan svare på henvendelser dersom de opplever problemer med sine systemer.

Hva skjedde?

Etter en anbefaling valgte Taxus Lillevik som IT-partner og fikk støtte til  både drift og brukersupport, samt god forvaltning og moderne kompetanse med hensyn til skytjenester og sikkerhet. Med “best i klassen” brukersupport, stabile og fleksible driftstjenester, samtidig som sikkerhet og god bruk av moderne skytjenester, har nå Taxus den støtten de trenger, og hjelp ila av sekunder når de trenger det.

“Vi får den services vi forventer. De vi snakker med er alltid blide, høflige og serviceminded. Jeg føler det som ekstra styrke å ha Lillevik IT i bakgrunnen.”

Nicolaj Iversen, Kvalitets og systemansvarlig, Taxus Akershus AS