ADVFINANCE TILBYR BÅDE KORTSIKTIGE OG LANGSIKTIGE LIKVIDITETSPROGRAMMER

«ADVfinance gjennomfører søknads- og omstrukturerings prosesser for våre kunder og jobber daglig mot mange aktører i markedet som kan levere den løsningen som passer din bedrift. Vår ekspertise og gjennomføringsevne for å få ønsket og riktig finansieringsløsning på plass, gjør at ADVfinance er et riktig valg. I tillegg har vi utviklet systemer for raske prosesser og høy løsningsprosent på våre oppdrag.»,

-ADVfinance

MØT PÅL BREVIK

Partner, ADVfinance

HAN VILLE HA EN IT-PARTNER MED GODE LØSNINGER

Pål er Partner i ADVfinance, et selskap som tilbyr både kortsiktige og langsiktige likviditetsprogrammer. ADVfinance er etablert av et senior team med internasjonale toppledere med lang erfaring innen bank og finans. Pål så etter en IT-partner som kunne hjelpe de med alle IT-relaterte behov. Selv har han benyttet Lillevik IT i flere selskaper tidligere – det var derfor naturlig å fortsette samarbeidet også i ADVfinance.

HVA SKJEDDE?

Valget var enkelt. Som et finansieringsselskap er det viktig å ha en fullverdig IT-løsning som har gode verktøy for sikkerhet og samhandling. Med Office 365, Exchange Online og Advanced Threat Protection kan Pål og ADVfinance trygt håndtere sensitiv informasjon og samhandle på tvers av enheter. I tillegg til gode løsninger, er rask respons og support viktig for selskapet for å kunne håndtere IT-relaterte feil på en effektiv måte.

Lillevik IT har positive, serviceinnstilte og dyktige medarbeidere. Rask respons og gode løsninger gjorde valget enkelt.

Pål Brevik, ADVfinance

Flere nyheter