BRERA Food importerer og selger italienske delikatesser.

“Brera Food ble stiftet i 2016 med tanke på at god mat trenger ikke være kjedelig. Våre leverandører er nøye utvalgt med tanke på kvalitet og design. Etter å ha jobbet mange år som kokk vet jeg og verdsette råvarene, og har derfor personlig besøkt alle produsentene og fått inngående kjennskap til hele produksjonsprosessen; fra dyrking, høsting, og til ferdig produkt.
Fellesnevneren er kjærlighet og entusiasme for faget, og respekt for lange tradisjoner kombinert med innovasjon og teknologi. Som Italiener selv er mat en stor del av min kultur, og jeg er stolt over å kunne bringe noen av Italias fineste produkter til det norske markedet.”

-Brera Food

Mann

Møt Manuele Fusto
Brera Food

Han trengte enkle IT-tjenester til fast pris per måned.

Manuele Fusto er Daglig Leder i Brera Food, et selskap som importerer olivenolje og delikatesser fra Italia. Manuele hadde behov for å flytte filer og innhold fra sin gamle PC til sin nye, og forstod i den sammenheng fordelene av å flytte til skyen.

Hva skjedde?

Lillevik IT har hjulpet Manuele å sette opp alt fra scratch, og han har nå en profesjonell IT-løsning, som gjør at han kan fokusere på sin kjernevirksomhet uten å måtte tenke på IT. All data er flyttet til skyen, inkludert backup av selskapets økonomisystem. Både support og IT-løsning leveres til fast pris per måned uansett bruk.

“Svært fornøyd med arbeid i forbindelse med migrering av Office 365. Fantastisk oppfølging og kundesupport.”

Manuele Fusto, Brera Food