BRERA FOOD IMPORTERER OG SELGER ITALIENSKE DELIKATESSER

Brera Food ble stiftet i 2016 med tanke på at god mat trenger ikke være kjedelig. Våre leverandører er nøye utvalgt med tanke på kvalitet og design. Etter å ha jobbet mange år som kokk vet jeg og verdsette råvarene, og har derfor personlig besøkt alle produsentene og fått inngående kjennskap til hele produksjonsprosessen; fra dyrking, høsting, og til ferdig produkt.
Fellesnevneren er kjærlighet og entusiasme for faget, og respekt for lange tradisjoner kombinert med innovasjon og teknologi. Som Italiener selv er mat en stor del av min kultur, og jeg er stolt over å kunne bringe noen av Italias fineste produkter til det norske markedet.»

-Brera Food

MØT MANUELE FUSTO

BRERA Food

HAN TRENGTE ENKLE IT-TJENESTER TIL FAST PRIS PR MÅNED

Manuele Fusto er Daglig Leder i Brera Food, et selskap som importerer olivenolje og delikatesser fra Italia. Manuele hadde behov for å flytte filer og innhold fra sin gamle PC til sin nye, og forstod i den sammenheng fordelene av å flytte til skyen.

HVA SKJEDDE?

Etter å ha blitt anbefalt Lillevik IT, tok Human Assets kontakt og vi kom raskt i dialog med hverandre. De var avhengig av å sette bort IT-delen til noen som kunne det, en proff IT-partner som de kunne ringe for hjelp og rådgivning. Lillevik IT har hjulpet Human Assets med implementering over på ny serverplattform med Office 365 og sikkerhet i skyen.

Svært fornøyd med arbeid i forbindelse med migrering av Office 365. Fantastisk oppfølging og kundesupport.

Manuele Fusto, BRERA Food

Flere nyheter