Marianne Aarhus

Daglig Leder

Biografi

Jeg skal gjøre en forskjell hver eneste dag!

Som daglig leder i Lillevik IT har Marianne mange oppgaver, hvor den viktigste er å sørge for at både kunder, leverandører og ansatte er så fornøyde med hva selskapet er og gjør at de ikke vurderer andre alternativer. Marianne er en sterk tilhenger av Richard Branson sin påstand om at alt er mulig bare man har de riktige menneskene, og hun er utrolig stolt av å kunne si at Lillevik har de riktige menneskene! I tillegg til sine administrative oppgaver liker Marianne å “være ute i felten” hvor hun kan snakke med kunder og leverandører. Hun er derfor ofte å se både i kundemøter, som kursholder og på diverse seminarer og arrangementer.

Før hun begynte i Lillevik IT jobbet Marianne som Partner Sales Executive i Microsoft Norge, hvor hun hadde ansvar for noen av selskapets fremste norske partnere og deres skysatsning. Før arbeidslivet kan Marianne vise til en Master i Management fra University of Edinburgh og en Bachelor i Markedsføring fra BI og St Gallen.

På fritiden er Marianne over snittet glad i sport. Selv spiller hun bedriftshåndball, og hver gang Liverpool er å se på TV’n er hun å finne i kjellerstuen til mor og far sammen med resten av familien.